Cookies & privacy

Wij maken gebruik van cookies die nodig zijn om de website correct te laten functioneren.

Google reCAPTCHA
Wordt gebruikt om de formulieren op de pagina te beschermen tegen spam.
Google Analytics
Bezoekersstatistieken, websitebezoek en gebruik wordt gemeten en gebruikersgegevens worden anoniem verzameld.

B-Cables als verbindende factor

B-Cables als verbindende factor


Bij B-Cables Nederland zien we onszelf als verbindende factor tussen diverse partijen. We werken samen met de maakindustrie om de beste kabels te produceren en te leveren aan onze klanten. Tevens slaan we een brug tussen het materiële (kabels) en het immateriële (kennis). Als toonaangevend handelsbedrijf in een breed assortiment kabels, vervullen niet alleen de rol van leverancier, maar ook die van een strategische partner die bedrijven helpt om naadloos te opereren in een sterk verbonden zakelijke omgeving.

Standaardisering en maatwerk

In de kabelindustrie is standaardisering essentieel om goed en betrouwbaar werk uit te kunnen voeren. Eerder schreven we al over recente wijzigingen in de NEN-1010 en NEN-8012, respectievelijk veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties en voor brand, rook en de gevolgschade hiervan. Niet alleen zijn dit Nederlandse normeringen, ze werden recent ook aangepast om aan te sluiten bij de Europese normeringen (beginnende met EN). Hiermee wordt niet alleen de veiligheid in binnenland, maar ook in het buitenland gegarandeerd.

Veiligheid en betrouwbaarheid gaan hand in hand. Onze kabels voldoen niet alleen aan de hoogste veiligheidseisen, maar met onze SMART kabels bent u ook gegarandeerd van de beste kwaliteit:

SMART TRAFFIC → Infrakabels
SMART DATA → Datakabels
SMART SIGNAL → Signaalkabels
SMART CONTROL → Stuurstroomkabels

Al onze kabels worden voor ons in de EU geproduceerd volgens de hoogste normeringen en wetgevingen en zijn DEKRA gecertificeerd.

Maar waar vakwerk geleverd wordt, moet soms ook maatwerk geleverd worden. De vakspecialisten van B-Cables denken altijd mee en adviseren de beste kabel voor welk project dan ook. “Nee” is bij ons geen antwoord. Door onze kennis en expertise in te zetten kunnen we een klantgerichte aanpak garanderen.

Kennis vergaren én delen

De wereld verandert continu en de kabelindustrie verandert mee. Als het nu gaat om wetgevingen, normeringen, veiligheidseisen, duurzaamheid of eisen aan de grondstoffen: de experts van B-Cables zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We volgen deze op de voet en zijn ook steeds vaker te vinden waar hét gebeurt!

Zo zijn we lid van het NLKi en middels deze brancheorganisatie nemen we deel aan de normencommissie. Zo blijven we pro-actief deelnemen aan de nieuwste ontwikkelingen.

Tevens zijn we steeds vaker op beurzen en congressen te vinden. In 2023 namen we deel aan het Kabelcongres 2023 op 21 november en 2 dagen later waren we aanwezig tijdens de Verkeersexpo in Houten.

Ook in 2024 zullen we aan diverse beurzen deelnemen. Noteer onderstaande beurzen alvast in de agenda. Er volgen er vast meer:

• Infra Relatiedagen in Hardenberg op 6, 7 & 8 februari stand 133
• FireSafety & Security Event in Den Bosch (Brabanthallen) op 10 & 11 april stand H.14

Over B-Cables

Betrouwbaarheid en service zijn van het hoogste belang bij B-Cables. Via onze zusteronderneming B-Cables België hebben we inmiddels meer dan 35 jaar ervaring en zijn we één van de grootste kabeldistributeurs in de Benelux. Deze ervaring en expertise, gecombineerd met onze service zijn de meerwaarde die wij bieden.

Waarom kiezen onze klanten voor B-Cables?

De kwaliteit van onze kabels is perfect

De kwaliteit van onze kabels is perfect.

Nee is geen antwoord, wij denken met u mee

Nee is geen antwoord, wij denken met u mee.

De levertijden zijn kort

De levertijden zijn kort.

B-Cables heeft jarenlange ervaring

B-Cables heeft jarenlange ervaring.

Wij zijn uw kabelspecialist voor alle signaalkabels, infrakabels, datakabels en stuurstroomkabels. Heeft u nog vragen, opmerkingen of behoefte aan offerte? Neem dan contact met ons op!

Offerte

Dat kan uiteraard. Geef dan aan in welke kabels u interesse heeft. Vermeld hierbij alstublieft de kabelomschrijving, het type en de lengte van de kabels. De offerte ontvangt u binnen 1 werkdag.

Interesse? Maak een afspraak

Als u nieuwsgierig bent naar wat B-Cables voor u kan betekenen, maak dan een afspraak met ons. Wij bespreken dan met u wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele samenwerking.